Ban Phe

Idag har vi utforskat vad Ban Phe har att erbjuda med hjälp av en moped som vi hyrde av vårat hostel efter frukost. Det visade sig att det inte fanns så mycket här i Ban Phe. Vi lyckades iallafall ta oss till en strand där vi spenderade en stor del av dagen. Eftersom att vi nu har tagit oss från högertrafik till vänstertrafik så fick man tänka lite extra på det men det gick bra ändå.

Stranden som vi tog oss till var ganska fin, lite skräpig men det är de flesta stränder tyvärr. Annars var den lång och bred med perfekt temperatur på vattnet och mycket långgrunt. Vi passade iallafall på att fånga alla solens strålar och stekte på med sololja. Såklart så blev det även en och en annan P3 dokumentär och massa dopp för att svalka sig. Lunchen blev precis vid stranden där vi åt en utav de bästa Pad Thai  som vi ätit under resan som dessutom var billig så vi var nöjda. 

Vi la oss sedan i solen igen ett tag innan det var dags att dra sig tillbaka innan solen gått ner. Väl tillbaka letade vi reda på den pir som vi ska åka från imorgon vilket inte var så svårt. Det blev sedan införskaffade av Erikas absoluta favoritgodis på denna resa som vi inte lyckats hitta sedan Malaysia. Det blev så en del packande och duschande innan vi gick och åt en mycket suspekt nudelsoppa men som var billig innan vi drog oss tillbaka och avverkade några avsnitt av Vänner. 

Nu ska vi packa det sista inför imorgon då vi förflyttar oss ut till Koh Samet.

Elsa på vårat vrålåk.
Full fart mot stranden.
Lunch with a view.
Ett skepp kommer lastat med suspekt soppa. Med bilväg precis bredvid.

Elsa & Erika 

Kommentarer:

1 Pappa Micke:

Härligt att se att ni använder " erforderligt skyddställ" vid framförande av moppen😱😁😀

Svar: Ja men det är klart, säkerheten framförallt!✅
Elsa
asieneller.blogg.se

Kommentera här: