Fjortonde veckan

Veckans godaste: Gårdagens middag förtjänar verkligen ett omnämnande här. Vi fick alltså tre grillade kycklingspett, en rejäl sallad med vinägrett, vitlöksbröd och stekt potatis. Det var så himla gott. Dessutom kändes det verkligen som något man äter hemma på sommaren så det var mysigt också.

Veckans coolaste: På Koh Rong var det massor av vad vi kallar förlorade backpackers. Alltså brunbrända ofta unga människor som bara älskade det så mycket att de inte kunde lämna stället. På många restauranger och boenden var minst en i personalen västerlänning. Coolt liv ändå. Synd att vi är alldeles för fega och tråkiga för att göra så. 

Veckans konstigaste: De lustiga tuktuk/taxi/fordonen de hade i Sihanoukville. Det såg ut som en pickup de byggt bänkar och ett litet tak på med vindrutan från en båt. Ungefär. Man kände sig nästan som påven när man åkte där men utan skottsäkert glas och den roliga mössan.

Veckans roligaste: När vi badade i solnedgången på Long Beach som en del av båtutflykter vi var på. Hoppade i från båten i vattnet som var alldeles ljummet. Det var verkligen ett sådant "händer detta verkligen"-ögonblick för det vara bara så härligt. När man bara vill glömma att vi har biljetter till ett plan hem om mindre än två veckor.

Veckans mest oväntade: Vi blev extremt överraskade över att wifi var så bra på lilla spartanska Koh Rong. Överallt vi läste på om ön stod det att wifi var väldigt begränsat så vi var beredda på att vara utan i några dagar som vi var på Koh Bulon. Men det var väldigt bra faktiskt. Vi lyckades både boka bussbiljetter och se på Vänner där ute. Hela världen är verkligen uppkopplad nu för tiden. 

Kommentarer:

1 Mormor i Fritsla:

Tack tack för kortet vi är så glada o få kort från dig. Kraaam💐

Svar: Varsågod älskade mormor! Det är lite mysig att allt inte sker elektroniskt utan att man kan behålla lite av det gamla traditionerna😘
Kraaam Elsa❤️
asieneller.blogg.se

2 Maggan och Mats:

Skulle vilja byta med er just nu! Snön vräker ner; hård NV vind och minus 1 grad! Långt ifrån vårväder! Kram M M S

Svar: Jag hoppas det blir finväder hemma lagom tills vi kommer hem :) Kram Erika
asieneller.blogg.se

Kommentera här: