Sista dagen i Kambodja

Idag blir det till skillnad från gårdagen ett kort inlägg då vi inte uträttat speciellt mycket idag. Vi sov iallafall ut imorse vilket var välbehövligt innan vi åt frukost och satte oss sedan på rummet för att komma på vad vi skulle hitta på. Efter en massa googlande och diskuterande kom vi på vad vi skulle göra. Vi skulle besöka ett ställe som enligt dem själva hade 9D filmer vilket Erika som naturvetare hade mycket svårt att förstå hur det skulle få ihop så många dimensioner. Vi packade våra små väskor och gav oss av och av någon underlig anledning hittade vi det på en gång. Problemet var dock att byggnaden var tom. Jaja vi gjorde ett försök iallafall tänkte vi och gick tillbaka till vårat boende.

Väl tillbaka kom vi på att man kunde använda systerhotellets takpool om man ville och ett dopp i en pool en stekande dag har man inte tackat nej till förut. Så där hängde vi, solade, badade och njöt av livet. När vi var hungriga tog vi oss tillbaka och tog en snabbdusch innan vi letade reda på mat. Efter lunch vandrade vi runt ett tag innan vi gick och tog varsin massage som vi kände att vi förtjänade efter en hel dag av att inte göra något. Då vi har snöat in på de fina tygpåsarna som vi sett överallt så tog vi en sväng på nattmarknaden och införskaffade oss varsin och lite annat smått och gott för att det är så sinnessjukt billigt! Av allt shoppande blev vi hungriga och tänka käka middag men innan dess blev det införskaffande av färdkost inför morgondagen och packande för att slippa det när alla låg och sov.

Vår middag blev på ett jättemysigt ställe med traditonell Kambodjansk livemusik utanför. Kvällen kommer nu att avslutas med en Indiana Jones film innan vi går och lägger oss.

På grund utav bildbrist från denna dag så bjuder vi på denna vackra middagsbild.

Elsa & Erika

Kommentarer:

1 Mormor i Fritsla:

Vilka portioner ser gott ut. Njut nu av dom sista dagarna, får hoppas vintern ger med sig tills ni kommer hem! Vi har kallt i Fritsla + 3 gr och nordanvind. Kramar i massor fr Mormor o Morfar🌷

Svar: Ja det var inte nådiga kan jag tala om! Det ska vi absolut göra! Annars tänkte vi ta med värmen från Asien, funkar det?
Kraaaam Elsa❤️
asieneller.blogg.se

2 Pappa Rolf:

Ser gott ut med traditionell Kambodjansk mat....

Svar: Man är väl kvartsitalienare! Kram Erika
asieneller.blogg.se

3 Maggan och Mats:

-Vi åt också liknade Kambodjansk middag; pizza Capricciosa och rött vin. Jättegott! Kram från oss. M M S

Svar: Jo, pizza är deras nationalrätt! Haha :)
Kram Erika
asieneller.blogg.se

Kommentera här: