Cirkeln är sluten

Så är vår reserutt sluten. Efter ett varv i Sydostasien är vi tillbaka i Bangkok där vi började för tre och en halv månad sedan.

Vi tog en lugn morgon på Koh Samet, satt ute på altanen och njöt av utsikten en sista gång innan vi checkade ut och blev körda till piren. Där väntade båt över till fastlandet och sedan tre timmar i mini-van till Bangkok. Allt flöt på bra, lite trångt bara. En taxi de sista kilometrarna så var vi framme på vårt boende. Vi bor på ett bra ställe som verkligen ligger mitt i shoppingområdet. Eftersom shoppa är det enda vi tänkt göra här passar det oss alldeles utmärkt. Efter att bara lagt oss raklånga på varsin säng en stund gick vi ut och lämnade in tvätt en sista gång. Det känns som att det är lättare att packa rena kläder och det kommer bli tajt i väskorna med allt nyinköpt, så det kändes som en bra idé. Vi var jättelata för det finns tvättmaskiner på vårt boende där man kunde tvätta själv men vi frågade om det fanns någonstans man kunde lämna in tvätten istället. Så bekväma har vi blivit. 

Efter det gick vi till MBK, en av alla stora shoppingkomplex här. Just där är det mest billiga kopior av fina märken. Det har hunnit i förskaffats både skor, mobilskal och plånböcker redan. Ska bli roligt med några dagars riktig shoppingspree efter att ha räknat in på öret i hundra dagar. 

Nu är vi tillbaka i vårat lilla rum med "utsikt över staden" det enda vi kan se genom fönstret är dock en vägg men vi klagar inte. Det blir en tidig kväll för att orka med en massa shopping imorgon också. Det är verkligen sååå synd om oss.

Tillbaka i Bangkoks kaos.

Elsa & Erika

Kommentarer:

1 Maggan och Mats:

Från lugna fina platser, till kaoset i Bangkok; men snart är ni hemma i lugnet i Norrland! Och till våren, som just kommit! Kram M M S

2 Pappa Micke:

shopping känns väl inte direkt som min grej. Dock lyckönskar jag er i eran jakt på fynd. Känns konstigt att eran resa går mot sitt slut, men skönt ett ni återvänder till Norrland igen. Välkomna hem😃👍

Svar: Nej jag vet ju det kära far! Tackar tackar vi ska kämpa på idag och skynda fynda. Ja det känner vi också, vad hände med de 108 dagarna? Tack så mycket!

Kraaam Elsa
asieneller.blogg.se

Kommentera här: