Hello Swedenland

Nu har vi precis landat i Sverige och det är verkligen med blandade känslor. Det kändes så konstigt när vi landade och på något sätt ovanligt att vara i Sverige. Vi har ju som sagt ändå varit borta i tre hela månader och delar av två månader.

Inte konstigt så har ju dagen spenderats åt att ta sig till Sverige. Planet från Bangkok landade vid fem på morgonen i Istanbul turkisk tid och sen skulle vi ta oss genom säkerhetskontrollen som det visade sig att det var jättelång kö till. Då blev vi lite stressade eftersom att vi hade lite mer än en timme innan planet till Stockholm skulle boarda. Som tur var gick det snabbare än vad vi trodde och sedan tog vi oss direkt till gaten där vi fick vänta ett kort tag innan vi fick kliva ombord. Vi blev även lite försenade med det gjorde oss inget då tåget går 12.41. 

Höjden av lycka var även när vi efter att ha hämtat ut alla våra 200 väskor så började kändisspaningen. Efter bara några sekunder såg vi Axwell!!!! För den äldre generationen så är det en världskänd DJ. Vi skulle sedan försöka vara diskreta vilket misslyckades brutalt men jaja, vi såg en kändis iallafall. Sedan började letandet efter livets sanna kärlek, marabou. Det slutade då med att vi gick ut från Pressbyrån med två chokladkakor var! Av den mindre modellen såklart. Blir att ta tag i kost och träning igen snart!

Nu sitter vi och laddar mobilerna, njuter av mobilsurf och ska snart gå och äta lunch innan tåget går.

På flyget.
Den obligatoriska flygplansbilden.

Elsa & Erika

Kommentarer:

1 Anonym:

Välkomna hem!

Svar: Tack så mycket!

Elsa & Erika
asieneller.blogg.se

2 Mormor i Fritsla:

Så härligt vara så nära hemma! 🍊🍆⚽️🚴🏃👟⛹🏸👏 kraaaam

Svar: Ja det är det verkligen!
Kraaaam Elsa❤️
asieneller.blogg.se

3 Pappa Micke:

Man bugar och tackar för alla fina bilder o berättelser ni delat med oss. Good job👍👍👍

Svar: Och vi tackar för intresset för vår blogg! Good job med läsande och kommenterande👍🏼👍🏼
asieneller.blogg.se

Kommentera här: