Shopping deluxe

Idag har vi varit duktiga och spenderat en massa pengar på shopping. Men innan dess var vi tvungna att ladda på med en frukost som inte var tipp topp men den fungerade bra för oss. Efter frukost blev det snabbfix innan vi gav oss iväg till MBK. Erika rivstartade med en massa shopping medan Elsa stod där tomhänt. Men efter en massa hejarop från Erika så började Elsas pengar sakta men säkert att försvinna och påsarna blev fler och fler. Vi sprang ut och in genom en massa små butiker och prutade hej vilt, ibland gick det bättre och ibland gick det inte alls.

Tiden sprang iväg och helt hux flux var det dags för lunch som vi tog på gatan nedanför MBK och tog sedan varsin frukt/bärshake innan vi gick tillbaka till vårat rum för att lämna påsarna och vila fötterna i två sekunder innan vi gav oss iväg till Siam Center. Det är mer som ett vanligt shoppingcenter. Även där sprangs det ut och in genom butiker och påsarna blev fler och fler men här var det tyvärr inte talan om att pruta. Helt plötsligt var pengarna slut och då gick vi tillbaka till vårat rum igen, lämnade dessa påsar och förde över mer pengar innan vi sprang iväg till Siam Paragon. Evigt massa Siam hit och dit. Detta köpcentrum var till stor del inget för oss då majoriteten av butikerna var Gucci, Maserati, Prada, LV och så vidare. Dock fanns det vissa guldkorn som även passade oss backpackers och det blev en del handlat även här. 

Shoppingen avslutades med middag som idag blev nudelsoppa innan vi tog en snabbtitt på några sista ställen och började sedan vandra tillbaka. Väl tillbaka blev det avancerad packning för att få i allt i våra väskor och till vår förvåning så gick det bättre än vad vi trott. Vi fick plats med allt och har fortfarande (lite) plats kvar. Det kan ju bara betyda en sak, mer shopping imorgon! Nu har vi båda duschat och ska snart gå och lägga oss. Vi kan inte fatta att vi verkligen åker hem imorgon. Vi vill inte lämna men samtidigt saknar man alla där hemma.

Lunch under MBK.
Supergod mangoshake och hallonshake.
Nöjda tjejer efter en massa shopping.

Elsa & Erika

Kommentarer:

1 Mormor i Fritsla:

Sååå härligt!!. Men hur kan ni få med er allt hem, ni måste jobbat bra idag!??? Iallafall mycket välk till Sverige. Kraaam❤️🇸🇪🇸🇪

Svar: Vi har faktiskt chartrat vårat eget plan för all vår shopping! Tack så jättemycket mormor! Kraaaaaam❤️❤️
asieneller.blogg.se

2 Mamma Maria:

I värsta fall får ni väl shoppa en resväska eller två...
Ses snart😊

3 Gudrun Boman:

Det ser mycket trevligt o lyxigt ut med alla dessa inköpspåsar och allt tycks få plats i ryggsäcken! Tack för er fina blogg om Asienresan. För oss som fått följa er och uppleva/återuppleva dessa intressanta resmål har det varit ett stort nöje. Jag kommer att sakna den. Trevlig hemresa och välkomna till somriga Sverige. Kramar Farmor Gudrun.

Kommentera här: