Sista dagen vid havet

Så har vår sista stranddag passerat. Imorgon åker vi till Bangkok där vi sover två nätter innan det är dags att sätta sig på planet för att fara hem över. Konstigt.

Vi har åstadkommit ungefär lika mycket som igår. Dagens enda projekt har varit att få ut så mycket som möjligt av solen, nu blir vi ju inte brunare. Efter en rejäl frukost intog vi stranden. Sol, bad, solkräm and repeat. Lite bokläsande, lite musik och lite photoshoot. Och en roti till lunch såklart. Av vår rotigubbe som vi fick reda på att han heter Ali, han sa att vi skulle få en roti om vi kom till honom på kvällen.

När vi sedan solat, badat och allmänt slöat klart för dagen så gick vi till 7-eleven för inskaffande av fika inför imorgon och lite till vår drinkino. Efter en  välbehövlig dusch så var det dags för drinkino och när Erika frågade om nyckeln var med ut så skulle Elsa vara smidig och visa nyckeln vilket resulterade i att alla hennes jordnötter flög ut på golvet. Snyggt jobbat Wisting! Middag blev sedan på stranden där portionerna var så stora att vi nästan rullade bort till vår rotigubbe för efterrätt. Vi tänkte först dela på en men bestämde oss sedan för att ta varsin. Det skulle vi inte ha gjort. Vi blev bjudna på varsin roti av honom så där stod vi, två proppmätta tjejer med fyra (!!!) rotis. När vi tänkt dela på en. Sådärja. Vi gick sedan tillbaka till rummet där vi stoppade in två av rotisarna i kylen innan vi satte på en film. De får bli rese-snacks till imorgon. Nu ska vi snart sova för att vi måste packa och fixa lite imorgon innan vi checkar ut.

Frulle.
Utsikt mot stranden.
Beachbrudarna.

Elsa & Erika

Kommentarer:

1 Mormor i Fritsla:

Jaha sådärja, finalen på resan, bara njut!!! Men kan trösta er med vädret välkomnar er med sol o värme, härligt, Kraaam❤️☀️

Svar: Ja det var de 108 dagarna det! Det ska vi verkligen göra! Det var härligt! Tänkte även ta med en del sol och värme hem till Sverige om det är okej? Kraaaam Elsa❤️❤️
asieneller.blogg.se

2 Maggan och Mats:

Lämpligt till helgen ska värmen infinna sig här också och snart?? är ju havet badbart här.! Eller.....
Kram från oss. M M S

Svar: Härligt om det blir finväder lagom tills vi kommer hem! Kram Erika
asieneller.blogg.se

Kommentera här: