Andra veckan

Så var det söndag igen! Vilket vi kom på helt plötsligt, det är ganska svårt att hålla koll på vilken dag på veckan det är...
 

Veckans godaste: Club sandwich. Det första icke-asiatiska vi åt på resan. Nudlar i all ära, men SÅ gott var det! 
 
Veckans coolaste: Ägaren på Shiralea, vi kallade honom Pappa Björn. En man i 45-årsåldern som vi antar ägde stället och var allt i allo. Han serverar drinkar i baren men lagade också vår vattenkran när den inte fungerade. Han var så mån om att alla skulle trivas. Han tog liksom hand om alla unga backpackers (typ vi) som hängde där. Fantastisk var han!
 
Veckans konstigaste: När vi beställde Pad Thai för typ elfte gången och allt utom grönsakerna var knallrosa. Det smakade bra iallafall men såg lite roligt ut.
 
Veckans roligaste: Vi är kluvna här. Antingen dagen då vi hyrde moped på Koh Phangan och bara åkte runt och stannade där vi kände för det. Det var roligt att inte ha så mycket planerat utan bara fara runt på de extremt backiga vägarna och göra det vi kände för. Eller så idag då vi hyrde en longtailbåt med chaufför och har varit på massa små öar runt Koh Phi Phi och snorklat och sett apor! Det var riktigt roligt, också roligt att hänga med de andra Sundsvallstjejerna!
 
Mest oväntade: Att "nötter med räksmak" som vi köpte en dag för att vi var lite vilda och galna faktiskt var gott.
 
Elsa & Erika